U bent niet ingelogd

Van de competitieleiders

Nog een kleine maand en dan is de zomercompetitie 2018 alweer ten einde.

Voor het fietsen was het een prima zomer en ook op dit moment is het nog niet verkeerd. We zitten in een mooie nazomer met temperaturen van zo’n 20 graden. Dus er zullen ook in deze laatste maand nog wel heel wat kilometers gefietst worden.

 

Wat de competitie aangaat, zijn de kampioenen zo goed als zeker al bekend, of er moet nog iets geks gebeuren.

 

Bij de dames staat Agnes stijf op kop. Zij heeft een voorsprong van zo’n 2000 km op de nummer twee, Dina. Die op haar beurt heeft weer ruim 3000 km voorsprong op de nummer drie, Marion. In de laatste maand zal deze stand wel niet meer veranderen.

 

Bij de heren meldt zich een nieuwe kampioen aan. Het lijkt er op dat Anne zich dit jaar heeft voorgenomen om kampioen te worden. Vanaf de eerste maand van de competitie heeft hij de koppositie ingenomen en deze tot nu toe niet meer uit handen gegeven. Ik verwacht niet dat het gaat gebeuren, maar als Gerard, die nu tweede staat, in de laatste maand nog zo’n 1100 km meer fietst dan Anne? Je weet het nooit. Ik was zondag bij FC Emmen, die stonden ook met 3-1 voor en op het laatst ging het toch nog mis. Dus Anne, niet dralen maar op de pedalen!

Een goede derde is Chris, maar die wordt op zijn hielen gezeten door Christiaan. De strijd om de derde plaats is dus nog niet gestreden!

 

Aan het einde van de maand moeten alle tellers ook weer gezien worden om de eindstand op te nemen en de beginstand voor de wintercompetitie te noteren.

We doen dit op donderdag 1 november van 15.00 tot 16.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur bij ons thuis, Boskraai 3.

Als je verhinderd bent, vraag dan even aan een medefietser of hij je tellers wil meenemen. Tussendoor accepteren we wel foto’s, maar twee keer per jaar willen we de tellers graag zien.

 

In november organiseren we ook weer onze veldritten. Op 4 november de Zantingh Kibbelkoeletocht en op 25 november de Notaris ’t Suydeveldtocht. We hopen op mooi weer en een grote opkomst!

 

Harrie en Nel

Het laatste nieuws

NTFU toertochten in de buurt