U bent niet ingelogd

Van de competitieleiders

De eerste maand van de wintercompetitie zit er al weer op.

Sinterklaas en zijn Pieten (zwarte mag niet meer) zijn alweer met de boot (stoom mag ook al niet meer) onderweg naar Spanje. Mochten er leden vermist worden, dan zijn die met hen mee. Het is geen straf om naar Spanje te gaan, want het is hier op het moment van schrijven takkeweer, dus alleen de echte bikkels zitten nu op de fiets.

 

Binnenkort zitten we weer opgescheept met de Kerstman en zijn rendieren (mag dat nog wel?) en zijn elfen, dus de kerstverlichting kan weer van zolder (goed voor de energiebedrijven).

 

Zo, dat was weer genoeg flauwekul, nu even serieus. De competitie; er valt nog niet zoveel over te zeggen na één maand.

 

Bij de dames staat Agnes weer stijf op kop met een flinke voorsprong op Minie. Jammer dat er maar 4 dames meedoen. Het blijft toch een oude mannen club terwijl andere verenigingen wel met meer dames rijden. Misschien moeten we een paar aantrekkelijke bekendheden aantrekken (bijvoorbeeld George Clooney  of Richard Gere of een jonger exemplaar zoals Kjeld Nuis), dan komen de dames wel fietsen!

 

Bij de heren heeft Anne na zijn kampioenschap besloten om het iets rustiger aan te doen. Hierdoor heeft Gerard weer de 1e plek ingenomen.

 

We zijn gestart met totaal 46 deelnemers wat voor de wintercompetitie redelijk is, maar kan gezien het aantal leden (ca. 230) wel beter.

 

Denk ook nog even aan de blauwe kaarten, want nog niet iedereen heeft deze al ingeleverd. Je kan de kaart bij ons thuis (Boskraai 3) afgeven of in de brievenbus doen.

 

We willen de vrijwilligers die in 2018 voor de vereniging klaarstonden weer bedanken met een gezellig uitje. Afgelopen keer waren we eigenlijk iets te laat in het jaar, zodat meerdere vrijwilligers niet konden. Zij waren op vakantie.

Deze keer is gekozen voor 8 maart 2019. Zet de datum  in je agenda en geef je alvast op. Dit kan bij ons via harriehadderingh@home.nl.

Wat we gaan doen wordt later bekend gemaakt, maar het wordt vast weer gezellig!

 

Harrie en Nel

Het laatste nieuws

NTFU toertochten in de buurt