U bent niet ingelogd

Van de Competitieleiders

Op het moment dat ik dit schrijf, denk ik niet dat er iemand van ons op de fiets zit. Het water komt namelijk met bakken uit de hemel. Goed voor de tuin zeggen ze dan. Nou ja, na regen komt zonneschijn.
Nu even over de competitie, al zijn er niet echt schokkende dingen te melden.

Bij de dames heeft Agnes haar koppositie versterkt, ze staat nu 1625 km voor op Dina.
Marion is een plaatsje gestegen en staat nu op de 4e plek met een lichte achterstand op Minie. Dus de strijd om de 3e plek is nog niet gestreden.

Bij de heren zijn de plaatsen 1 tot en met 7 ongewijzigd.
Koen Vos is van de 9e naar de 8e plaats gestegen ten kosten van Jacob Fuhler en Jan de Wijs heeft zich weer terug in de top 10 gefietst.

We vernamen van Tjietse Veenstra dat hij deze week een poging gaat doen om de 11 Stedentocht te skeeleren, een geweldige uitdaging.
Hij zoekt hiervoor nog sponsors ten behoeve van het Diabetesfonds. Sponsoren kan bijvoorbeeld door een bedrag per kilometer te geven of een vast bedrag. Dus als je hem wilt ondersteunen, neem dan even contact met hem op.
Wij wensen Tjietse in ieder geval veel succes en goed weer toe!

Nog twee maanden en dan is de zomercompetitie al weer geschiedenis. Het is te hopen dat we nog een leuke nazomer krijgen zodat er nog veel genoten kan worden op de fiets.
Zoals eerder vermeld, moeten eind oktober de tellers weer gezien worden. Dat gebeurt dit jaar bij Herman Sijbom. De datum en tijd worden nog bekend gemaakt.

Harrie en Nel

NTFU toertochten in de buurt