U bent niet ingelogd

Van de Competitieleiders

De zomercompetitie 2019 is weer afgerond. Terugkijkend kunnen we spreken van een mooie zomerse periode met schitterend fietsweer (al was het misschien zelfs af en toe wel een beetje te warm om te fietsen). Het totaal aantal kilometers wat we met elkaar (54 personen) hebben gefietst is 351056 km. Dat is een gemiddelde van 6501 km per persoon. Vorig jaar was dat gemiddelde 6948 km per persoon. Dus dat betekent dat er in 2019 minder gefietst is dan in 2018.

Er zijn 4 personen die hun eindstand, ondanks een herinneringsmail, niet ingeleverd hebben. Dus deze 4 personen zijn niet opgenomen in de eindstand.
Zoals we al eerder gemeld hebben, is het vanaf nu dat we echt volgens het reglement gaan handelen. Dat betekent dat men bij twee maal geen of te laat de stand doorgeven uit de competitie geschrapt wordt.
Weet je van te voren dat je niet in staat bent om de stand (op tijd) door te geven, meld dat dan even. Dan kunnen we er rekening mee houden.
Ook is het handig om af en toe je tellers te laten zien of een duidelijke foto op te sturen. Hiermee voorkom je dat je bij teller pech al je kilometers kwijt bent.
Het doorgeven van de tellerstand moet uiterlijk op de 4e van de daaropvolgende maand. Het doorgeven kan op meerdere manieren:
1e – via de site (https://ftcemmen.nl/mijn-ftc-emmen/profiel/)
2e – via kompetitie@ftcemmen.nl
3e – harriehadderingh@home.nl

Dan de competitie
Bij de dames is Agnes wederom kampioen geworden met 8269 km. Wilma is tweede geworden met 6974 km en Dina Derde met 5770 km. Proficiat!

Bij de heren is, zoals verwacht, Gerard kampioen geworden met 19219 km. Christiaan heeft er de laatste maand nog een eindsprint uitgeperst, maar het was net niet genoeg om 1e te worden en kwam uit op een totaal van 18177 km. Chris heeft een mooie derde plek gehaald met 16750 km. Ook jullie van harte gefeliciteerd!

We zijn de wintercompetitie gestart met 46 deelnemers. Dit is gelijk aan vorig jaar. Mocht je je nog aan willen melden voor de wintercompetitie, dan kan dat. Kom dan even langs met je teller(s).

Ondertussen is de Zantingh Kibbelkoeletocht achter de rug. De tocht was weer prima georganiseerd en het weer was ook niet slecht. Ondanks dat waren er minder fietsers dan vorig jaar, maar met 421 deelnemers mogen we nog niet klagen. Hopelijk mogen we op 24 november bij de Suydevelttocht in Valthe ook zoveel fietsers begroeten (liefst nog meer).

Denken jullie ook nog even aan het, voor 1 december 2019, inleveren van de blauwe kaarten?

Veel fietsplezier!
Harrie en Nel