U bent niet ingelogd

Van de competitieleiders

Vorige maand op het moment van schrijven was het echt takkenweer en toen voorspelde ik ‘na regen komt zonneschijn’. En ja hoor, op dit moment laat de zon zich zien, dus waarschijnlijk zitten velen van ons op de fiets.
Ik niet, want schrijven en fietsen tegelijk is knap lastig. Mannen kunnen sowieso geen twee dingen tegelijk (natuurlijk weer een uitspraak van een vrouw :-)).

Bij de dames is eigenlijk de zomerkampioen al bekend. Agnes heeft nu 1909 km voorsprong op Dina, dus is normaal gesproken niet meer in te halen.
Marion is alweer een plaatsje gestegen en staat dus 3e. Als Minie terug in de top 3 wil, moet ze nog wel even op de pedalen. Nog één maand en dan weten we het.

Bij de heren hebben enkele kleine wijzigingen plaatsgevonden in de top 10. Ook hier kan je wel zeggen dat de kampioen al bekend is, of Chris moet wel heel erg zijn best gaan doen om Gerard in te halen.
Degene die deze maand de meeste plaatsen gezakt is, ben ik, zei de gek. Maar liefst 5 plaatsen lager! (Herman K. lacht in zijn vuistje). Maar met twee tellers precies op 3000 km uitkomen zonder af te ronden, vind ik toch wel knap van mezelf (altijd positief blijven).

Tjietse Veenstra heeft de Elfstedentocht op skeelers met succes afgerond. Proficiat! Meer hierover in de komende nieuwsbrief.

Dan wil ik als afsluiting nogmaals melden dat als afsluiting van de kompetitie de tellers gezien moeten worden. Dit gebeurt bij Herman Sijbom thuis aan de Vlegel 42 in Erica. Datum: 31 oktober. Tijd: van 16.00 tot 17.00 uur en 19.00 tot 20.00 uur.

Hopend op mooi herfst (fiets) weer,
Harrie en Nel

Het laatste nieuws

NTFU toertochten in de buurt