U bent niet ingelogd

Van de competitieleiders

Op het moment van schrijven is een aantal leden van ons in het mooie Sauerland voor een plezierig weekend. Volgens mij vermaken ze zich prima. Op het moment dat je dit leest, zijn ze hopelijk allemaal weer gezond thuis.

 

De Uelsener Klimclassic hebben we weer achter de rug. Alles is goed verlopen. Alleen viel het aantal deelnemers ons iets tegen.

 

Aanstaande week wordt de WK Para-cycling georganiseerd in Emmen. Op 11, 12 en 13 september op het Raadhuisplein en op 14 en 15 september op de Meerdijk.

Onze inbreng is het organiseren van een toertocht op zaterdag 14 september. Er zijn verschillende afstanden waar naast onze clubleden iedereen die dat wil mee kan fietsen. Voorwaarde is wel dat hij/zij een racefiets en een helm heeft.

De afstanden zijn 50 km (max. 25 km/uur), 75 km (max. 27,5 km/uur) en 100 kim (max. 30 km/uur). De start is om 09.00 uur vanaf de Meerdijk bij de FTC Beach vlaggen.

 

Over de competitie valt weinig te melden. Er zijn geen grote veranderingen in de standen.

Deze keer maar twee vraagtekens, dus dat gaat ook beter. Dit jaar zijn we nog coulant, maar volgend jaar betekent twee maal geen stand doorgeven geschrapt worden uit de competitie.

 

Nog twee maanden en dan is de zomercompetitie weer ten einde. De datum voor de teller controle wordt later bekend gemaakt.

 

Harrie en Nel