U bent niet ingelogd

Van de competitieleider

Om te beginnen wensen we iedereen een voorspoedig en gezond 2019 toe.

De feestdagen hebben we weer achter ons gelaten en nu moeten al die aangewaaide kilootjes er weer af natuurlijk. Diëten helpt niet want daar krijg je alleen maar honger van, dus dat betekent dat er weer flink gefietst moet worden.

De wintercompetitie is al weer op de helft. Er zijn geen schokkende dingen te melden. Het is alleen jammer dat meerdere deelnemers geen tellerstand doorgegeven hebben. Zij hebben dus een vraagteken.

 

Er is ons gevraagd of er aan de competitie meegedaan mag worden met een fiets met trapondersteuning (E-bike). We hebben dit in de bestuursvergadering besproken en besloten om dit niet toe te staan. Reden is dat we de competitie zo eerlijk mogelijk willen houden. E-bikers kunnen wel een blauwe kaart krijgen om punten te verzamelen voor een kledingbon of aandenken.

Het competitiereglement wordt hierop aangepast.

 

Het puntenklassement van 2018 is berekend en de grote winnaar is Anne de Groot met maar liefst 86 punten. Dus Anne pakt de dubbel zoals ze dat bij het voetbal zeggen. Kampioen en puntenklassement. Gefeliciteerd!

 

Dan nog even iets anders. Op 8 maart wordt de jaarlijkse vrijwilligersavond georganiseerd in de Drentsche Schans in Den Hool. Dus als je in 2018 vrijwilliger was en je hebt je nog niet aangemeld, doe dat dan snel. Aanmelden kan tot 1 februari via het formulier op de website of door een mail te sturen naar harriehadderingh@home.nl. Zegt het voort!

 

Harrie en Nel

Het laatste nieuws

NTFU toertochten in de buurt