U bent niet ingelogd

Van de competitieleider

Eindelijk weer eens een stukje van de Competitieleider. Het valt niet mee om iedere keer weer wat op papier te zetten, maar we gaan het weer proberen.

We zitten alweer in augustus, voor velen een vakantieperiode. De een zal zeggen ‘kan ik lekker veel fietsen’ en de ander zal zeggen ‘nu even lekker niet fietsen’. De meesten zullen voor het eerste gaan, want er zijn in juli weer aardig wat kilometers afgelegd.
24 man reden meer dan 1000 km. In die groep zaten er maar liefst 4 die meer dan 2000 km hebben afgelegd en 1 persoon die zelfs de 3000 km passeerde. Pfffff als ik er aan denk, word ik al moe.

Bij de dames staat Agnes op de eerste plaats. Dina kan het haar misschien nog lastig maken, maar het verschil is al behoorlijk groot, namelijk 1179 km. Met nog drie maanden te gaan zal dat een hele klus worden.
Yvet heeft aangegeven niet meer te willen deelnemen aan de competitie.

Bij de heren dus een persoon die deze maand meer dan 3000 km heeft gereden, namelijk Gerard. Om precies te zijn 3175 km. Als je uitgaat van een gemiddelde van 30 km per uur, dan kom je uit op 106 uur op de fiets.
Chris deed ook goede zaken met 2400 km en daarnaast vond hij ook nog tijd om met zijn hengeltje aan de waterkant te gaan zitten.
Het verschil met Gerard is maar 425 km, dus Chris, even de hengel vergeten en kilometers maken om de competitie spannend te houden.

Dan nog even het volgende:
Zoals gebruikelijk moeten eind oktober de tellers weer gezien worden.  Normaal doen we dat bij ons thuis, maar wij zijn verhinderd. Daarom gebeurt dit deze keer bij Herman Sijbom thuis. De exacte datum en tijd worden nog bekend gemaakt via de site en de nieuwsbrief. Ondertussen: zegt het voort, zegt het voort, zodat er straks niemand bij ons voor een dichte deur staat.

Zo, het is toch weer gelukt om er een verhaal van te maken.
Voor diegenen die nog op vakantie gaan: Veel plezier!
En ben je al geweest, de tijd gaat zo snel dat, voor je het weet, het weer vakantie is.

Harrie en Nel

 

NTFU toertochten in de buurt