U bent niet ingelogd

Van de competitieleider

Nog een maand en dan zit de wintercompetitie er al weer op.

Je kan aan de gereden kilometers zien dat januari niet zo’n goede fietsmaand was.

 

Bij de dames heeft Agnes slechts 75 km gereden, maar staat nog stijf aan kop. Ze is volgens mij niet meer in te halen.

 

Bij de heren zo’n beetje hetzelfde verhaal. Hoewel sommigen toch nog behoorlijk wat kilometers gereden hebben, bijvoorbeeld koploper Gerard heeft maar liefst 1100 km gefietst. Volgens mij stapt Gerard nog op de fiets als er een meter sneeuw ligt.

 

De schaatsers onder ons hebben ook nog heel even hun hart op kunnen halen, al stelde het niet veel voor. Het zou nog wel kunnen dat de winter terugkomt natuurlijk, maar voor mij persoonlijk hoeft het niet zo nodig.

 

Zoals eerder gemeld houden we op 28 februari de Algemene Ledenvergadering. Voorafgaand worden in verband met de wisseling van de winter- naar de zomercompetitie weer de tellerstanden genoteerd. Dus iedereen die meedoet of mee wil gaan doen, moet dan zijn/haar tellers komen laten zien. Dit gebeurt in de kantine van WSV Emmen op de Meerdijk tussen 19.00 en 20.00 uur.

Ook wordt dan de tourkalender opgesteld. Dus iedereen die een leuke tocht weet en tourleider wil zijn, is van harte welkom.

Aansluitend, zoals gezegd, wordt de Algemene Ledenvergadering gehouden waar weer belangrijke zaken behandeld worden. Dus komt allen!

 

Een paar dagen later, zaterdag 2 maart, organiseren we dan de eerste tocht van het jaar 2019, namelijk de Koude Spierentocht. Vorig jaar moest de tocht helaas afgeblazen worden omdat het weer te slecht was om verantwoord te gaan fietsen. Maar daar gaan we dit jaar niet van uit. Piet Paulusma heeft in zijn laatste jaar als weerman bij RTL mooi weer voor ons geregeld, dus we gaan uit van een mooie tocht met veel deelnemers.

 

En een week daarna hebben we onze jaarlijkse vrijwilligersavond voor de personen die ons in 2018 gesteund hebben. De avond wordt gehouden in de Drentsche Schans in Den Hool. Ik durf te voorspellen dat het erg gezellig gaat worden!

Dus voorlopig genoeg te doen!

 

Harrie

NTFU toertochten in de buurt