U bent niet ingelogd

PWZ-Zuidenveldtoertocht

Zaterdag 15 juni vind de PWZ-Zuidenveldtoertocht plaats. Er zijn vier afstanden; 65, 90, 115 of 140 kilometer. Als je aan deze tocht mee wilt doen, verwachten wij jullie om 8.00 uur bij de Bikbar in Emmen, waarna we gezamenlijk naar Dalen fietsen. Het inschrijfgeld komt voor rekening van de club, dus het is zaak om je gezamenlijk in te schrijven voor deze tocht. Er wordt waarschijnlijk in twee groepen gereden. Je kunt onderweg naar Dalen altijd nog beslissen, welke afstand je wilt fietsen. De start is bij cafe-Restaurant Cornelis. Denk aan de clubkleding en vergeet je ledenpas niet.

Info:

Op zaterdag 15 juni wordt voor de 6e keer de Zuidenveldtoertocht gehouden. De toertocht in 2018 werd goed bezocht met meer dan 190 deelnemers.  De ervaringen en reacties waren weer positief.

De start en finishlocatie zijn bij Restaurant Cornelis te Dalen. Gestart kan worden tussen 08.00 en 10.30 uur. Er zijn vier routes uitgezet met afstanden van 65, 90, 115 en 140 kilometer. Dit jaar kan er ook gefietst worden met de E-bike, de 65 en 90 km routes zijn daarvoor prima geschikt. Voor elk wat wils, voor de minder en meer geoefende fietser. Alle routes zijn bepijld en gaan door Duitsland en de twee langste routes doen de heuvels bij Uelsen en Twenteland aan. Er zijn voldoende rustpunten ingebouwd. Scan en Go is aanwezig om snel te kunnen starten. De toertocht wordt georganiseerd door de Stichting PWZ en in samenwerking met FTC Dalen en vindt plaats onder auspiciƫn van de NTFU. Douchegelegenheid is aanwezig op sportpark het Grootveld in Dalen. Alle routes zijn te downloaden vanaf de website van de PWZ: www.stichtingpwz.nl/activiteiten

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen Klaassen: info@stichtingpwz.nl

NTFU toertochten in de buurt