Beste FTC Emmen en MudBikers leden,

     

Belangrijk nieuws! De MudBikers sluiten zich aan bij FTC Emmen!

De ledenvergadering van de MudBikers is achter de rug en alle seinen staan op groen. Er staat niets meer in de weg voor een soepele overgang naar FTC Emmen. Het bestuur van de MudBikers zal ervoor zorgen dat iedereen per 1 januari 2021 wordt overgeschreven naar FTC Emmen.

Eind november zal de penningmeester van FTC Emmen zowel de leden van FTC Emmen als de (oud) leden van de MudBikers per mail vragen de contributie voor 2021 te voldoen. Daarmee gaan we vanaf 1 januari 2021 door als 1 vereniging. We heten de MudBikers van harte welkom.

Ledenwerfactie via fietsenzaken

Daarnaast is er de afgelopen maanden door het bestuur hard gewerkt om meer leden te werven.

We hebben door middel van onze ledenwerfactie bij verschillende fietsenzaken 12 nieuw leden kunnen inschrijven.

We zijn dan ook heel blij met de medewerking van Zantingh Tweewielers, Giant Shop Greve, Bikes4You en Zwiers wielersport, de fietsenzaken die dit mogelijk hebben gemaakt.

Door de fusie met de MudBikers komen daar nog een kleine 30 leden bij. Er is dus een toename van meer dan 40 nieuwe leden per 1 januari 2021. Dit is een geweldig succes in een heel bijzonder jaar.

Nieuwe clubkleding

Ook is er de afgelopen maanden flink doorgewerkt aan de nieuwe clubkleding.

In september zullen zowel de leden van FTC Emmen als de MudBikers worden uitgenodigd voor de kleding pasavond. De uitnodiging gaat via deze Nieuwsbrief, hou die dus goed in de gaten.

Natuurlijk willen we zoveel mogelijk leden vanaf januari 2021 in de nieuwe clubkleding laten rijden. Daarom maken we de aanschaf van de eerste kleding set zo laagdrempelig mogelijk. Concreet betekent dit dat het kas tegoed van de MudBikers gebruikt zal worden voor de (ex)leden van de MudBikers om de nieuwe FTC Emmen kleding voordelig aan te schaffen. Voor FTC leden zal de korting die door de club wordt gegeven op de eerste set nog nader worden vastgesteld.

De kleding zal in een webshop worden aangeboden door Bio Racer. In september/oktober zal de webshop opengaan waarna iedereen zijn bestelling kan plaatsen. We zullen uiteraard tijdig, via deze nieuwsbrief, publiceren hoe dit precies werkt. Er valt namelijk veel te kiezen. Naast vele verschillende kledingstukken kun je ook de kleur, zwart of groen, zelf kiezen. Wanneer je niet zolang wilt of kunt wachten, kijk dan nu vast op de website. Je vindt daar een filmpje, waarmee je al een heel aardige indruk krijgt hoe het eruit gaat zien.

 

Bestuur FTC Emmen.