Geachte toerfietser,

Het bestuur wil u graag als nieuw lid van de Fiets Toer Club Emmen begroeten. Als actief toerfietser heeft u diverse voordelen en rechten maar er zijn ook een aantal regels en richtlijnen die we onder uw aandacht willen brengen als lid van een NTFU vereniging . U krijgt/heeft het gebruik van de volgende mogelijkheden.

  • U krijgt een NTFU Ledenpas. Dit is een bewijs is van uw inschrijving  bij de NTFU. De ledenpas bevat uw persoonlijke gegevens, geboortedatum, lidnummer e.d., wij adviseren u sterk deze ledenpas altijd bij u te hebben tijdens het fietsen; bij NTFU toertochten krijgt u op vertoon van uw ledenpas tevens korting op de deelnamekosten!! De ledenpas wordt eenmalig verstrekt. Bij verlies of beschadiging kan een nieuwe ledenpas worden aangevraagd bij de NTFU tegen een betaling van € 5,00. Wanneer je op jouw smartphone een account aanmaakt bij Fietsport.nl, heb je de ledenpas niet nodig bij inschrijving van toertochten. In je account staat de barcode, die ook op je ledenpas staat.
  • U krijgt 6 keer per jaar het Fiets Sport Magazine (FSM), een uitgave van de NTFU. Per twee maanden wordt tevens de kalender bijgesloten, waarop alle toer- en veldtochten staan vermeld.
  • U bent 24 uur per dag verzekerd tegen schade en ongevallen (materiaal en kleding) voor een bedrag van € 1000 , dit is een standaard  bedrag. U kunt dit eventueel verhogen naar uw persoonlijke omstandigheden. Informatie bij de secretaris.

Overige voordelen voor u als FTC lid:

  • Korting op de Clubkleding van de FTC Emmen, verkrijgbaar via Zantingh Tweewielers te Nieuw Amsterdam.
  • Elke dinsdagavond trainen in clubverband in 2 groepen met verschillende snelheden en voorrijders.
  • Praktisch elke weekend van maart tot oktober fietsen in clubverband de z.g. FTCclubtochten.
  • Fietsen met de 25km club op de dinsdag.
  • De jaarherinnering van de FTC Emmen of een kortingsbon op clubkleding bij voldoende deelname aan onze tochten.

Meld je direct aan

Contributie en aanmelding

FTC Emmen kent de volgende lidmaatschapsvormen (jaarbedragen):

Contributie 2020    
Hoofd lid € 47.-  
Gezinslid € 44,-  
     
September hoofdlid € 65,-  
September gezinslid € 59,-  
Jeugdlid T/M 16 jaar.    
M lid € 16,-  

Meld je direct aan