U bent niet ingelogd

Bericht van Jan Arends

Maandag 16 0ktober 2017.

Volgens de berichten zou het waarschijnlijk de laatste dag van het jaar zijn met een zomerse temperatuur. Dus nog even een rondje maken en daarna wellicht de Look voor de winter slaap in orde brengen. Niet wetende wat een heftige dag het zou worden. Op de Nw Amsterdamse straatweg op rotonde gebeurde het. Bij een onoplettendheid kwam ik met een ontzettende klap in aanraking met een personen auto. Het ambulance personeel constateerde een aantal flinke wonden aan het hoofd, schouder en het been. Daar ik op dat moment nergens nog pijn had, werd ik naar een dokter in Angelslo vervoerd!!!! Daar werden de hechtingen aangebracht en de andere wonden verzorgd. En Jan mocht naar huis!!1

Die nacht werd ik wat onwel. Ambulance gebeld. Daar Emmen een stop had werd ik naar Hoogeveen vervoerd. Omdat ik toen pijn in de schouder had werden er een foto gemaakt. Maar op de foto was verder niets te zien. De volgende ochtend had ik een hevige pijn in de nek. De gemaakte  MRI scan wees uit een gebroken nek. Het was mijn geluk, dat het een stabiele breuk was. In overleg met het UMC Groningen moest het met een nek brace weer in orde komen. Conclusie een gebroken teen een hersenschudding en een gebroken nek. We zijn nu 3 maanden verder in het nieuwe jaar. Op 15 januari ben ik voor de derde keer voor controle naar Groningen geweest. En heb toen het groene licht gekregen. Alles ziet er goed uit. De komende tijd mag ik beginnen met het afbouwen van de nek brace. Er kan heel wat gebeuren in een korte tijd. Een ieder bedankt voor de bloemen en de getoonde belangstelling. Bij deze voor iedereen de beste wensen en vooral een gezond 2018.

Groetjes Jan Arends

Ps. De fiets gaat niet in de winterslaap want het frame gaat op de schroothoop.

NTFU toertochten in de buurt