50-jarig Jubileum FTC Emmen

Uitnodiging 50-jarig jubileum FTC Emmen

Veel mensen zullen zich ongetwijfeld het jaar 1974 herinneren. Het jaar waarin Eddy Merckx als eerste eindigde in de Tour de France en ABBA het Eurovisiesongfestival won.

Zeker zo belangrijk is dat op 11 juni 1974, 2 dagen voor de opening van het WK, Fiets Toer Club (FTC) Emmen is opgericht. FTC was aanvankelijk een toerafdeling van de plaatselijke wielrenvereniging WSV Emmen. Sinds 1 januari 1987 maakt de FTC geen deel meer uit van WSV. Er zijn inmiddels ruim 200 toerfietsers lid van deze oudste toerclub van Drenthe.

In 2024 bestaat FTC Emmen 50 jaar en organiseren we een jubileumfeest dat gehouden wordt op zaterdag 28 september in Parc Sandur in Emmen. Het feest begint om 17.30 uur met een gezellige maaltijd en eindigt met een gezamenlijke activiteit. Een mooi moment om clubleden te spreken, herinneringen op te halen, stoere verhalen te vertellen en foto’s te kijken.

We willen graag weten of je zaterdag 28 september aanwezig bent. Vanzelfsprekend is je partner ook welkom. Deelname aan het jubileumfeest is kosteloos. Hierbij het vriendelijke verzoek onderstaande vragen voor zaterdag 13 april te beantwoorden.

Aanmelden (alleen leden)